Turizam – Apartmani

Villa Herman nalazi se u malom mjestu Kolavići, koje je smješteno iznad grada Opatije s pogledom na cijeli Kvarner. U Villi se nalazi 1 apartman.

Apartman ima terasu s pogledom na more. Opremljen je tako da Vam omogućuju komfor koji imate u vlastitom domu uz blagodati i svu ljepotu Kvarnera i naše prelijepe obale.

Prekrasno more, šljunčane i stjenovite plaže, milovanje toplog i ugodnog sunca razlozi su zbog kojih će Vam vaš boravak kod nas ostati u lijepoj uspomeni. Osim ljepote biserno plavog i čistog mora, otoka koji izviru na horizontu , ovdje ćete susresti ljubazne domaćine i toplu kućnu atmosferu.

Apartman A1 – I. kat – cca 100 m2 za 5+3 osoba

Sastoji se od 3 spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka i zasebnog WC-a. Apartman je smješten na katu i ima terasu od 15 m2 ( s pogledom na more). Apartman ima zaseban ulaz.

Svaka spavaća soba ima svoje kupatilo od toga dvije su opremljene s tuš kabinom a jedna s ležećom kadom.

U blagovaonici može komotno blagovati 8 osoba. Kuhinja je bogato opremljena. Uz uobičajene aparate ima pećnicu, grijač vode, caffe aparat i stroj za pranje posuđa.

Dnevni boravak je prostran i klimatiziran te ima TV.

Kontakt:

Danila Herman
Kolavići 13
51414 IčićiTel: Danila Herman (Hrv, Ita) +385 91 520 35 62
Ivana Herman (Hrv, Ita, Eng) +385 91 251 69 10
Domagoj Herman (Hrv, Eng) +385 98 282 562E-mail: info@hermanprojekt.hr

Dodatna ponuda i usluge

– Mogućnost dogovora oko spremanja i serviranja doručka.
– Mogućnost dogovora oko spremanja ručka i/ili večere. Kao dugogodišnji vlasnici restorana dobre hrane možemo ponuditi mnogo ukusnih jela po Vašem izboru.
– Mogućnost korištenja vanjskog roštilja na terasi.

Rezervacije:

[booking nummonths=3 startmonth=’2012-07′]